Langattomat vastamelukuulokkeet

Akun kesto 16 tuntia

Tuotekoodi: 8720500
Hinta alv 24%
39,00 €

Saatavuus: 

Kuuntele lempimusiikkiasi älypuhelimesta tai tabletista ja hallitse samalla ympäristön ääniä näillä Nedis-merkin korvat peittävillä Bluetooth ANC -kuulokkeilla, joissa on jopa 20 dB:n aktiivinen melunvaimennus. Kuulokkeiden toistoaika on jopa 16 tuntia, ja niitä voidaan käyttää myös 3,5 mm:n liitäntäkaapelilla (ei sisälly toimitukseen), kun paristo on tyhjä. Kuulokkeet latautuvat täyteen 2 tunnissa USB Type-C -liitännällä.

Se on erinomainen kumppani rentoutumiseen, matkusteluun tai rauhassa työskentelyyn. Niissä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit soittaa handsfree-puheluita.

40 mm:n kokoiset elementit takaavat erinomaisen äänenlaadun. Mukavat korvapehmusteet ja säädettävät sangat takaavat täydellisen istuvuuden. Lisäksi kuulokkeet ovat taitettavat. Kuulokkeet ovat yhteensopivat Google Assistant- ja Siri-sovellusten kanssa, joten niiden avulla voit esimerkiksi laittaa musiikin soimaan, kysyä ajo-ohjeita, tehdä verkkohakuja ja monia muita toimintoja. Näin kuulokkeet sopivat loistavasti jokapäiväiseen elämääsi.