Arduino Uno R4 minima kehitysalusta

ABX00080

Uutuustuote!

Tuotekoodi: 4602080
Hinta alv 24%
29,90 €

Saatavuus: 

Paranneltu ja päivitetty, Arduino UNO R4 Minima on varustettu tehokkaalla 32-bittisellä Renesasin mikrokontrollerilla. Valmistaudu siirtymään seuraavan Arduino sukupolven matkaan, paremman suorituskyvyn, laajennetun muistiin ja erinomaisen liitettävyyden ansiosta. Yhteensopivuus olemassa olevien shieldien ja lisävarusteiden kanssa säilyy ennallaan. Sama koko ja 5 V:n käyttöjännite mahdollistavat helpon päivittämisen vanhemmista Arduino Unoista!

 

UNO R4 sopii sekä aloittelijoille että kokeneille elektroniikkaharrastajille. Olitpa sitten aloittamassa tai kehittämässä laajempaakin projektia, tämä vankka kehitysalusta tarjoaa luotettavaa suorituskykyä joka kerta.

 

UNO R4 on täysin yhteensopiva aikaisempien UNO R3 laitteiden kanssa identtisen koon, liitinjärjestyksen ja käyttöjännitteen ansiosta.

 

Reilusti suurempi muisti ja nopeampi prosessori takaavat tarkemmat ja tehokkaammat laskutoimitukset, monimutkaisemmat algoritmit ja pienemmän viiveen.

 

Uutena mahdollisuutena UNO R4 on sisäänrakennettu 12-bittinen DAC (Digital-Analog-Converter), CAN-väylä ja operaatiovahvistin, jolloin ulkoisten komponenttien määrää voidaan vähentää.

 

Parannettu virransyöttö UNO R4 on nyt mahdollista syöttää jopa 24 V jännitettä, jolloin jännitelähteenä voidaan hyödyntää valmiita automaatiovirtalähteitä tai vaikkapa tehokkaampaa LED-virtalähdettä.

 

SWD-liittimen ansiosta debuggaaminen on mahdollista hyödyntämällä ulkoista debuggeria.

 

HID-tuki sisäänrakennettuna, jolloin UNO R4 voidaan käyttää hiirenä, näppäimistönä tai joystickinä kun UNO on yhdistettynä tietokoneeseen USB-kaapelilla.

 

Tekniset tiedot:

  • Mikrokontrolleri: Renesas RA4M1 (Arm Cortex-M4)
  • Käyttöjännite: 5 V
  • Jännitesyöttö: 6 … 24 V
  • I/O: 14 kpl (6 PWM, 6 analogisia, 1 DAC)
  • Virta / I/O: 8 mA

 

 


 

Datalehti

Piirikaavio

 

Saatat olla kiinnostunut näistä tuotteista:

Product image

USB-kaapeli 3.0 C uros- A uros 1,0 m, musta

Saatavuus: