GP CH43 Discovery otsalamppu, 150lm

3 x AAA paristo (sis)

Uutuustuote!

Tuotekoodi: 7180143
Hinta alv 24%
19,90 €

Saatavuus: 

Älä enää koskaan anna pimeiden vuodenaikojen pysäyttää sinua punaisella LED-valolla varustetun GP Discovery CH43 -otsalampun avulla. 
Tämä on otsalamppu niille, jotka haluavat saada elämästä kaiken irti vuodenajasta riippumatta. 45 metrin kantaman ja jopa 150 lumenin kirkkauden ansiosta se on täydellinen otsalamppu jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on valtavat 5 valotilaa, joista voit valita, mukaan lukien punainen LED-valo, joka suojaa sinun ja muiden yönäköä ja SOS-toimintoa. Kahdella helppokäyttöisellä painikkeella voit helposti siirtyä kaikkien toimintojen välillä. GP Discovery CH43 -kuulokkeessa on pitkä, 36 tunnin akunkesto ja leveä, säädettävä, konepestävä pääpanta. Valaisimen ympärillä oleva kotelo on IPX4-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se on särkymätön ja kestää iskuja jopa 1 metriin asti. Tämä otsalamppu on tarkoitettu ulkoilijoille, jotka haluavat viihtyä ja olla turvassa aktiviteetista riippumatta. GP Discovery CH43 on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa, mikä edistää kestävämpää tulevaisuutta.

 

Otsalamppu ulkoiluharrastajalle
GP Discovery CH43 on otsalamppu, joka on suunniteltu kaikkiin arkipäivän tilanteisiin sisällä ja ulkona. Siinä on 3 kirkkaustasoa, joiden kirkkaus on jopa 150 lumenia, ja punainen LED-valo, joka säilyttää sekä sinun että muiden ympärilläsi olevien henkilöiden yönäkyvyyden. Sinun ei siis tarvitse sokeuttaa niitä, jotka tapaat koiran ulkoiluttamisessa tai ystäviäsi retkeilyreissulla. Koska se on varustettu tarkennus- ja valonheittimillä (spot & flood), se voi valaista sekä pitkiä että laajoja alueita jopa 45 metrin päähän.

 

Harkittu suunnittelu
Kahden helppokäyttöisen painikkeen avulla voit navigoida sujuvasti kaikkien valoasetusten ja toimintojen välillä. Valaisimen pää on joustava, ja sitä voidaan säätää 60 asteen kulmaan, jolloin voit suunnata valon juuri haluamallasi tavalla.

 

Superkätesi jokapäiväisessä elämässä
GP Discovery CH43:n avulla voit olla valmiina kaikkiin tilanteisiin, odotettuihin ja odottamattomiin. Sirpaleenkestävän ja 1 metrin iskunkestävän kotelon ansiosta tämä otsalamppu sopii kaikenlaiseen käyttöön sekä sisällä että ulkona.

 

Mukavuus keskiössä
Siinä on leveä, säädettävä pääpanta, joka takaa hyvän istuvuuden ja pomppimattoman mukavuuden pään koosta riippumatta. Päänauha on konepestävä, ja sen sisäpuolelle on painettu selkeät symbolit pesuohjeita varten.

 

Vihreämpi valinta

Tämä otsalamppu on yhteensopiva sekä kertakäyttöisten paristojen että ladattavien (NiMH) akkujen kanssa. Suojapiiri estää ladattavien akkujen ylipurkauksen ja hyödyntää siten akkujen koko elinkaaren. Valitsemalla ladattavat akut otsalamppuusi pienennät hiilijalanjälkeäsi ja vähennät kertakäyttöparistojen aiheuttamaa jätettä.

 

Saatat olla kiinnostunut näistä tuotteista:

Product image

Paristo 1,5 V alkali, AAA

Saatavuus: