A-Color 03 -maali, värilajitelma 6x20 ml

metallinen

Tuotekoodi: 9689890
Hinta alv 24%
9,85 €

Saatavuus: 

Vesipohjainen, metallinhohtoiseksi kuivuva akryylimaali melkein mille tahansa kuivalle ja rasvattomalle pinnalle. Voidaan sekoittaa keskenään. Työvälineiden pesu haalealla vedellä .
 

Maali voidaan levittää siveltimellä, sienellä, vaahtomuoviteloilla, stensiileillä tai muilla työkaluilla. Kun olet valmis, on hyvä huuhdella työkalut lämpimällä vedellä.

Tämä maali on kehitetty erityisesti lapsille ja sitä voidaan käyttää kartongille, ruskealle voimapaperille ja tavalliselle valkoiselle paperille. Tästä syystä sitä kutsutaan myös julistemaaliksi. Maali sopii myös muille vaaleille pinnoille, kuten maalilevyille, kipsille, massalle, polystyreenille, puuvillalle, valkoisille muovipinnoille veluuripintaisille kasvomaskeille, vaalealle terrakottalle jne. Mitä imukykyisempi pinta, sitä voimakkaampi metalli/helmivaikutelma . Kun tuotetta levitetään tummille tai värillisille pinnoille, värit jäävät hieman vähemmän kirkkaiksi, koska maali ei ole 100 % läpinäkymätön. Todella suosittu maali lapsille kouluissa, laitoksissa ja kotona. Maalissa on ympäristömerkintä A, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta turvallisesti tietäen, että se täyttää vaatimukset mahdollisimman vähäisestä ympäristövaikutuksesta eikä sillä ole haitallisia vaikutuksia lapsille ja aikuisille.