Ohjeita oppilaitos- ja yritysasiakkaille uuden verkkokauppamme käyttöön

Uusi verkkokauppamme palvelee yksityisiä kuluttaja-asiakkaita sekä oppilaitos- ja yritysasiakkaita. Yksityisille asiakkaille tarjoamme Paytrailin tuottamat maksuvaihtoehdot eli yleisimmät verkkopankki- ja luottokorttimaksut, sekä MobilePayn.

Oppilaitos- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita myös laskulla. Kaikille oppilaitoksille toimitamme tuotteet aina laskulla. 

Yrityksiltä laskulle tilaaminen edellyttää voimassa olevaa laskutussopimusta.

 

 

Jos olet jo asiakkaamme ja sähköpostiosoitteesi löytyy asiakasrekisteristämme 

Pääset rekisteröitymään verkkokauppaamme tilaamalla uuden salasanan klikkaamalla "unohtunut salasana" -linkkiä ja syöttämällä sinne sähköpostiosoitteesi. Saat hetken kuluttua linkin sähköpostiisi uuden salasanan syöttämiseksi verkkokauppamme. 
Salasanan syöttämisen jälkeen pääset kirjautumaan uusilla tunnuksillasi verkkokauppaamme. Kirjautumisen jälkeen tietosi löytyvät valmiina kaupasta ja voit tilata tuotteita laskulle. 
Jos olet jo asiakkaamme, mutta sähköpostisi ei löydy asiakasrekisteristämme.
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ke@kouluelektroniikka.fi tai 02 8221 760. Lisäämme sähköpostiosoitteesi asiakastietoihisi, jonka jälkeen saat haettua itsellesi uuden salasanan verkkokauppaamme yllä olevan ohjeen mukaisesti. 

 

 

Jos et ole vielä asiakkaamme 

Verkkokauppamme edellyttää asiakkaan rekisteröitymistä ja voimasssa olevaa laskutussopimusta. Rekisteröityäksesi verkkokauppaamme ja hakeaksesi laskutussopimusta, klikkaa tästä. Tämän linkin takaa aukeaa rekisteröitymislomake, jonka täyttämällä voit hakea laskutusasiakkuutta verkkokauppaamme. 
Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, asiakaspalvelumme käsittelee hakemuksesi ja lähettää sinulle sähköpostiin ilmoituksen, kun laskutussopimus on aktivoitunut. Tähän menee normaalisti muutamia tunteja. Huomaa, että tämä ei ole sama kuin verkkokaupan lähettämä automaattinen rekisteröitymisvahvistus, jonka saat välittömästi rekisteröitymisesi jälkeen. 
Vahvistuksen jälkeen verkkokaupan ostoskoriin aktivoituu maksuvaihtoehdoksi lasku. 
Jos jostain syystä näillä ohjeilla ei rekisteröityminen verkkokauppaamme onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin hoidetaan homma kuntoon.